2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rendkívüli hidegre és ónos esõre figyelmeztet a meteorológiaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-01 13:47:59
Több megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a szilveszter éjszaka várható rendkívüli hideg, valamint újév napjára az ónos esõ veszélye miatt is. Néhol mínusz 20 fok is lehet.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott veszélyjelzésben azt írták: újévre virradó éjszaka fõként a déli országrészben a hóval borított tájakon mínusz 15 Celsius-fok alá is csökkenhet a hõmérséklet. Az elõrejelzés szerint néhol mínusz 20 fok is lehet.

A rendkívüli hideg miatt Baranya, Bács-Kiskun, Somogy, Tolna és Zala megyére szerdára és csütörtökre is figyelmeztetést adtak ki.

Csütörtökön a kisebb havazás, hószállingózás mellett elsõsorban a Dunántúl északi felén a nap második felében néhány tized milliméternyi ónos esõ is hullhat. Emiatt Fejér, Gyõr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyére csütörtökre elsõfokú figyelmeztetést adtak ki.

Az elõrejelzés szerint csütörtökön a legmagasabb nappali hõmérséklet többnyire mínusz 5 és 0 fok között, délen mínusz 7, mínusz 6 fok körül valószínû.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!