2024. április 24. Szerda, György.
 
Droggal köszöntötte az új évet egy debreceni férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-02 11:10:29
Három személyt tetten értek, huszonkettõt elõállítottak a rendõrök megyénkben az elmúlt huszonnégy órában. Az egyenruhásoknak összesen három közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük, amelyek közül egy súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

Kábítószert birtokló debreceni férfit állítottak elõ a rendõrõk az óév utolsó napján. A járõrök a Szent Anna és a Burgundia utca keresztezõdésénél lettek figyelmesek egy az úttesten, a forgalomirányító lámpánál, bekapcsolt vészvillogóval álló autóra, amelynek sofõrje a kérdésekre érthetetlenül válaszolt és zavartan viselkedett, ezért hozzá mentõt hívtak. A kórházban alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredménye után a rendõrök elõállították és kihallgatták P. Tibort. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte. A 32 éves férfi az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Egy ilki férfi ordítozása miatt csöngött a telefon a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságon szerdán délután. A hívó arról értesített, hogy Újléta, Ságvári Endre utcában egy ismeretlen férfi veszekszik a szomszédokkal. A 35 éves garázdát elõállították, majd meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása miatt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!