2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Január végén újra Educatio szakkiállításForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-05 07:57:51
Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a fõvárosban: a január 22-24 közötti rendezvényen a felvételizõkön kívül a pedagógusok és intézményvezetõk értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerûsödésérõl.

A kiállítás honlapja szerint az immár 15. alkalommal megszervezendõ, ingyenesen látogatható börzén a felsõoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképzõ intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. Ezen kívül olyan intézmények és vállalatok képviselõivel, szakembereivel is találkozhatnak az érdeklõdõk, akik meghatározó szerepet töltenek be a magyar oktatás fejlõdésében.

Az ingyenesen látogatható kiállításon a felvételizõ diákok egy idõben, egy helyen tájékozódhatnak csaknem 50 felsõoktatási intézményrõl. Az egyetemek, fõiskolák képviselõitõl és jelenlegi hallgatóitól megtudhatják a legfrissebb és legfontosabb információkat a képzési rendszerrõl, a szakokról, a felvételi esélyekrõl és lehetõségekrõl, valamint a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésrõl, illetve az intézmény nyújtotta szabadidõs tevékenységekrõl is kérdezhetnek.

A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje a felvételizõkön kívül a pedagógusok és intézményvezetõk számára is egyedülálló lehetõséget biztosít, hiszen értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerûsödésérõl. A standokon kívül színvonalas szakmai programok és elõadások is várják az iskolák tanárait és vezetõit, illetve az oktatás különbözõ területein érdekelt cégek - mint kiállítók - képviselõit.

A Syma rendezvényközpontban tartandó kiállítás az elmúlt évek tapasztalatai alapján mintegy 30 ezer látogatót vonzott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!