2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Azt hitték elintézték, mindketten bíróság elé állnakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-05 08:52:02
„Egy állampolgár” tett bejelentést a pofozkodásról, most mindkét érintett felel.

Rablásba és pofozkodásba fordult az ötfõs társaság újévi italozása egy hosszúpályi családi házban január elsején kora este.

A társaságból L. Ferenc egy idõ után nem érezte jól magát, ezért bement és lefeküdt az egyik szobában. R. János kis idõ múlva utánament és késsel megfenyegetve pénzt követelt tõle, majd arcon is ütötte miután az ott lakó L. Ferenc a követelésnek nem tett eleget. A támadó a 28 éves férfi nadrágjának zsebébõl kivette a készpénzt és a házból távozott. Miután L. Ferenc a történtek után magához tért, követni kezdte R. Jánost, akit az utcán utolért és többször arcon ütötte, miután hiába kérte vissza pénzét tõle. A pórul járt férfi eztán elhagyta a helyszínt. Hamarosan azonban kopogtattak nála a rendõrök.

Az esetrõl egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A bejelentést követõen a helyi rendõrõrs munkatársai adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd a két helyi lakost elfogták. A nyomozók R. Jánost rablás bûntett, míg L. Ferencet önbíráskodás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A 48 éves R. január 4-én elõzetes letartóztatásba helyezték, L. Ferenc az jelenleg szabadlábon védekezhet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!