2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A néni tyúkja nem kellett, a pénze annál inkábbForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-12 17:56:28
A biharkeresztesi körzeti megbízottól kapta vissza ellopott pénzét az idõs néni.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy budapesti lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 8-án 14 óra 30 perc körüli idõben egy idõs biharkeresztesi nõ tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába azzal, hogy ellopták 10.000 forintját.

A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök felvették a kapcsolatot a 80 éves nénivel, aki a rendõröknek elmondta, hogy hozzá tyúkvásárlási céllal csengetett be egy házaspár, akiket addig beengedett a fûtött nyári konyhájába, míg õ átment egy másik helyiségbe, a fagyasztóban lévõ tyúkért.

A néninek az lett gyanús, hogy a házaspár végül nem vásárolt tõle semmit, hanem sietõsen távozott, holott a férfi korábban már vásárolt tõle tojást és tyúkot is. Ezt követõen nézte meg pénztárcáját, amibõl hiányzott egy 10.000 forintos bankjegy.

A helyi körzeti megbízottak a kapott személyleírás alapján beazonosították a házaspárt, akiket elfogtak és a Biharkeresztesi Rendõrõrsre elõállítottak.

A férfi a rendõrõrsön tudta meg a feleségétõl, hogy õ vette el a pénzt az idõs nénitõl.

A rendõrök a 46 éves nõt tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt meghallgatták, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési õrizetbe vették.

A megkerült és lefoglalt készpénzt Szathmári László r. törzszászlós helyi körzeti megbízott még aznap visszavitte a 80 éves néninek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!