2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Ütötte, fojtogatta élettársátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-16 12:42:46
A berettyóújfalui rendõrök elfogták azt a csökmõi férfit, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta élettársát.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 23 éves férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 10-én délelõtt a 41 éves nõ egy Szeghalom melletti tanyán tartózkodott volt élettársánál. Errõl tudomást szerzett a nõ jelenlegi élettársa, aki Csökmõrõl gyalog érte ment. A tanyára érve a 23 éves férfi agresszíven kezdett viselkedett élettársával és felszólította õt, hogy menjen vele vissza Csökmõre, melynek a sértett eleget tett. Út közben a férfi több gallyat is letört a fákról, melyekkel hazáig több alkalommal is bántalmazta az asszonyt. Ezt követõen 2015. január 12-én éjszaka csökmõi otthonukban Zs. Norbert egy bottal a nõ testét több helyen megütötte és mellkason rúgta. A verés közben a 23 éves férfi a szobában talált egy bálamadzagot, melyet magához vett és azt az élettársa nyaka köré tekerte. A nõ próbált védekezni és mondta a férfinak, hogy hagyja abba, mert meg fogja õt fojtani. A fojtogatást Zs. Norbert abbahagyta, azonban ököllel tovább bántalmazta áldozatát.

A nõ 2015. január 13-án bement az egyik csökmõi közintézménybe, ahol látták, hogy több sérülése is van az arcán, majd miután elmondta, hogy mi történt vele, az ott dolgozók javaslatára 9 óra 40 perckor telefonon felhívta a helyi körzeti megbízottat és segítséget kért tõle. A rendõrök a közintézmény udvarán az élettársára várakozó férfit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra. A nyomozók Zs. Norbertet súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek az elõzetes letartóztatásának indítványozására.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!