2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
A zárt ablak sem volt akadályForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-18 09:36:28
A gyanú szerint a 41 éves férfi az ablakon át jutott be Esztáron egy családi házba, ahonnan több értéktárgyat is eltulajdonított. A pocsaji rendõrök R. Zoltánt elfogták.

Egy 77 éves debreceni néni 2015. január 10-én 11 óra 49 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert egy ismeretlen személy betörte Esztáron a lakatlan családi háza ablakát és az épületbõl elvitt egy mosógépet, egy kályhát, több edényt, valamint más értéktárgyakat.

A Pocsaji Rendõrõrs munkatársai a bejelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosításának és felkutatásának érdekében, mely eredményre vezetett.

A beszerzett bizonyítékok a rendõröket 2015. január 13-án elvezették R. Zoltán álmosdi lakoshoz, akinek esztári tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol a bûncselekménybõl származó tárgyak jelentõs részét megtalálták és lefoglalták.

A rendõrök a 41 éves férfit elfogták és elõállították a Pocsaji Rendõrõrsre. R. Zoltán a gyanúsítotti és a helyszíni kihallgatása alkalmával a nyomozóknak részletes beismerõ vallomást tett.

A terhelttel szemben a Derecskei Rendõrs lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Erdei Ferenc r. alezredes, a Pocsaji Rendõrõrs parancsnoka a sértett képviselõjének visszaadta a lefoglalt tárgyakat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!