2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Rosszul végzõdött a buliForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-23 12:22:33
A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint egy szórakozóhelyen lefejelt egy lányt.

A Debreceni Rendõrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást M. Dáviddal szemben.

Az adatok szerint 2014. március 20-án 3 óra körüli idõben az egyik debreceni kórház orvosa tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy egy általa ellátott lányt a sérülései alapján valaki bántalmazhatott. A rendõrök a bejelentést követõen a kórházban felvették a kapcsolatot a 19 éves sértettel, aki elmondta, hogy körülbelül egy órával ezelõtt egy ismeretlen férfi kötekedni kezdett vele egy debreceni szórakozóhelyen, majd a haját húzgálta és leöntötte itallal, ami miatt vita alakult ki közöttük, végül a férfi lefejelte õt. A 19 éves lány a sérülése miatt kórházba ment, ahol az elsõdleges orvosi vélemény szerint eltört az orrcsontja.

A rendõrök az ügyben adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek és azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves helyi lakost. A nyomozók M. Dávidot kihallgatták, mely során a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!