2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Tetten érték lopás közben - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-26 10:02:15
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt pedig az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 18 személyt állítottak elõ, köztük 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendõrök 2015. január 23-án 9 órakor Debrecen, Budai Ézsaiás utcában igazoltattak egy 54 éves helyi lakost, akirõl megállapították, hogy ellene a Siófoki Járásbíróság sikkasztás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A járõrök Sz. Csabát elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 23-án 14 óra 20 perc körüli idõben egy férfi bement az egyik hajdúszoboszlói boltba, ahol nézelõdött, majd a polcról levett több terméket is, melyeket a kabátja belsõ zsebébe rejtett, aztán a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági õr észrevette a férfit, akit visszatartott és telefonon bejelentést tett a rendõrségen. A helyszínre érkezõ rendõrök a 39 éves helyi lakost elfogták és elõállították a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bíróság elé állítás céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!