2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Más kerékpárjával vették haza az iránytForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-28 18:02:59
A rendõrök az ellen a két férfi ellen javasolnak vádemelést, akik a gyanú szerint egy hajdúböszörményi társasház udvaráról loptak el két kerékpárt.

A nyomozás adatai szerint két hajdúböszörményi lakos tett feljelentést 2014. szeptember 26-án a rendõrségen arról, hogy a társasházuk udvaráról eltulajdonították a kerékpárjaikat.

A rendõrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, akiket 2014. október 3-án 9 óra 30 perc körüli idõben Polgáron elfogtak. A nyomozók elõállították a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra a 22 és 19 éves férfiakat, akik gyanúsítotti kihallgatásukkor beismerõ vallomást tettek és elmondták, miután ellopták a bicikliket, azokkal hazáig közlekedtek.

A rendõrök házkutatást tartottak M. Márió és B. Tibor otthonaiban és megtalálták az eltulajdonított kerékpárokat, amelyeket visszaadtak a tulajdonosaiknak.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság a polgári lakosok ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2015. január 22-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!