2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Több megyében sûrû köd lehet szerdánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-28 18:15:35
Tíz megyére és a fõvárosra figyelmeztetést adott ki a tartós, sûrû köd miatt szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzés szerint Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyében, valamint Budapesten kell készülni arra, hogy tartósan megmarad a köd, és csak pár száz méteres lehet a látótávolság.

Kedd késõ estig az ország nyugati, északnyugati felén elszórtan még lehet kisebb havazás, 1-2 centiméternyi hó hullhat. A keleti országrészben is elõfordulhat jelentéktelen hószállingózás.

Az elõrejelzés szerint szerdán néhány órás napsütés elsõsorban nyugaton és északkeleten várható. Számottevõ csapadék nem valószínû, de néhol lehet hószállingózás. Az ország nagy részén mérsékelt marad a légmozgás, csak északnyugaton élénkül meg estétõl a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 7 és 0 Celsius-fok között alakul, de a tartósabban derült, havas vidékeken ennél hidegebb lesz. A legmagasabb hõmérséklet mínusz 1 és plusz 3 fok között várható.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!