2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Debreceni csapat nyerte az Appra magyar! verseny 1. helyezésétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-29 16:30:49
Alig néhány hónap telt el azóta, hogy a magyar fejlesztésû Xeropan berobbant az applikációk piacára, és máris bezsebelte az Appra magyar! verseny 1. helyezését. Több mint 30.000 letöltõ szavazott már bizalmat az alkalmazásnak, mely Android és iOS platformon is elérhetõ.

Büszkék lehetünk a hazai fejlesztõkre, egy debreceni csapat igencsak megcsillogtatta tudását és kreativitását és olyan értéket tettek le az asztalra, ami világszerte milliók számára kínál nyelvtanulási lehetõséget. A Xeropan interaktív nyelvtanító alkalmazás több mint 100 magyar fejlesztésû alkalmazás közül ért el 1. helyezést Életmód kategóriában az Appra magyar! pályázaton.
Válasz a nyelvtanulás problémáira

Adott a helyzet, problémánk van a nyelvtanulással, be kell látni sokan már attól stresszelünk, ha az utcán egy külföldi útbaigazítást kér tõlünk. A berögözött nyelvtanulási szokások viszont egyre kevésbé illeszkednek az emberek megváltozott életstílusához. Ezt felismerve a Xeropan alternatív megoldást kínál, szabaddá, játékossá és izgalmassá tette a nyelvi különbségek áthidalását. Egy olyan közösségi élményé, ami bárhol, bármikor átélhetõ.
A Xeropan jellegzetességei

A Xeropan az 1. olyan KÖZÖSSÉGI nyelvoktató applikáció, melynek tananyagát a felhasználók inspirálják, hiszen bárki elküldheti téma javaslatát, melybõl aztán a csapat remek napi leckéket kreál. A mindennapi élethelyzeteket feldolgozó anyagok szórakoztatóak, érdekesek, izgalmasak és remekül fejlesztik szókincsünket, szövegértésünket, az egyedi hanganyagoknak köszönhetõen pedig a helyes kiejtés elsajátítása is garantált. Ha bizonytalanok vagyunk jelenlegi tudásunkat illetõen szintfelmérõ teszt tart tükröt elénk, ha elég felkészültnek érezzük magunkat átélhetjük a dolgozatírás izgalmát, kitartásunkért cserébe pedig dicséreteket zsebelhetünk be. Akikben pezseg a versenyszellem még izgatottabbak lehetnek, hiszen lehetõség van az osztálytársak szókincsét is csekkolni az által, hogy láthatjuk elért eredményeit.
És ez még nem minden!

A Xeropan azonban nem elégedett meg ennyivel, sajátos nyelvtani magyarázatokkal is megkülönböztette magát versenytársaitól. Ezt az opciót választva az alkalmazás kiemeli a szövegben található fontosabb nyelvtani tartalmakat, szabályokat. Az applikáció magába foglal egy teljes értékû angol nyelvtankönyvet is, amely 6 nehézségi szint alapján lett fõ csoportokra osztva, azon belül pedig a már megszokott témakörök alapján könnyedén navigálhatunk az egyes nyelvtani tartalmak között. A hab a tortán pedig az, hogy hét nyelvre specifikálták az applikációt, ezzel világszerte kínálva lehetõséget a hatékony nyelvtanulásra. Kell ennél több?
Rengeteg meglepetést tartogatnak!

„Imádnivaló játék, még több tananyag, tematikus leckék, chatelés, lehetõségek tárháza vár!”

Az alkalmazás számtalan új opcióval fog gazdagodni a közeljövõben! A játékkal kombinált leckék és tematikák révén olyan tudásra tehetünk szert, mely magabiztossá tehet minket, ha angol nyelven kell hivatalos ügyeket intéznünk, szállodai szobát foglalnunk, de könnyen elboldogulhatunk könyvtárban, reptéren, utazási irodában, moziban vagy ruhaüzletben, tulajdonképpen bárhol! A tartalom mellett a design és más funkciók tekintetében is izgatottak lehetünk! Kreatív játékok, színes animációk, versenyek, chatelési lehetõség vár a felhasználókra!
Neked találták ki!

„Az applikációnkat ajánljuk mindazon embereknek, akik még csak most kezdték az ismerkedést az angol nyelvvel, vagy a nyelvvizsgájukra készülnek, vagy akár már felsõfokon beszélik az angol nyelvet. Mindenkinek, aki nyitott a fejlõdésre, akinek céljai vannak és azok eléréshez szüksége van a hatékony nyelvtudásra.” – üzeni Al-Gharawi M. Attila, a Xeropan társalapítója.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!