2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Egy órán belül már a rendõrségen csücsült a két betörõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-01 10:22:18
A nyomozók elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni családi házba.

2015. január 29-én 21 óra 22 perckor telefon hívta egy férfi a megyei rendõr-fõkapitányságot, mert Debrecenben, a Szoboszlói úton található lakatlan családi házába betört két ismeretlen. A bejelentõ elmondta, hogy édesapjával érkezett az ingatlanhoz, ahol megzavarták az ismeretleneket, akik átugrottak a kerítésen és elmenekültek.

A rendõrök azonnal megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást az ismeretlen férfiak felkutatása érdekében, mely rövid idõn belül eredményre vezetett. A Betörési Alosztály nyomozói a kapott személyleírás alapján 50 percen belül elfogták a gyanúsított R. Sándort és B. Dezsõt azok debreceni tartózkodási helyén, és elõállították õket a városi rendõrkapitányságra.

A nyomozók a 25 éves hosszúpályi és a 22 éves helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. A terheltek beismerõ vallomást tettek. B. Dezsõt a rendõrök bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tesznek elõzetes letartóztatásának indítványozására, míg társa az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Debreceni Rendõrkapitányság Betörési Alosztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!