2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Útdíj - Országos demonstrációt tartanak a szocialistákForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-01 10:28:54
Országszerte több helyszínen tart demonstrációkat a Magyar Szocialista Párt a városokat elkerülõ útszakaszok díjmentességéért pénteken.

Az országos akció kezdõ eseményeként a kecskeméti szocialisták az M5-ös autópályára vivõ utak mellett négy helyszínen feliratokkal demonstráltak reggel 8 órától egy órán keresztül, a Kecskemétet elkerülõ szakasz ingyenességét követelve.

Király József, az MSZP kecskeméti szervezetének elnöke az MTI-nek azt mondta, elfogadhatatlan, hogy "amit egyszer már kifizettek az emberek, azért még egyszer fizessenek". Hozzátette: Kecskemét alföldi városként komoly légszennyezésnek van kitéve, és a helyzet tovább romlik, ha a forgalom szinte teljesen a városon keresztül megy. Elmondta, hogy az M5-ös elkerülõ szakaszának díjmentessége érdekében levelet írtak a város két országgyûlési képviselõjének, de választ nem kaptak.

Ha a figyelemfelkeltõ demonstráció nem vezet eredményre, akkor félpályás vagy egészpályás útlezárással is nyomatékosítani fogják követelésüket - tette hozzá Király József.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!