2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Titkos szerelmek a netenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-01 12:18:55
Másfél millió titkos üzenetet váltottak egymással szerelemre vágyók.

Az internet térhódításával még több lehetõség áll azok rendelkezésére, akik a jelenlegi párkapcsolatukból kitekintve a félrelépést fontolgatják. Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy a magyarok többsége lépett már félre legalább egyszer, valamint az is, hogy a hûtlenek többsége visszaesõ.

Tavaly több mint húszezer napot szántunk online hûtlenkedésre – derült ki egy hazai társkeresõ legfrissebb számaiból. A tavalyi év során egy nagyobb magyar városnyi párkapcsolatban élõ és félrelépést fontolgató regisztrált az oldalon, számuk elérte az 50 ezret.
A legtöbben diplomások

A titkos viszonyt keresõk aktivitása is példátlan, hiszen összesen közel másfél millió üzenetet váltottak egymással 2014-ben az oldalon azok, akik élõ kapcsolatuk mellett vagy helyett keresték hasonló motivációjú társukat az interneten.

Valószínûleg a karácsonyi veszekedések, összeveszések adják meg legtöbbször a végsõ lökést azok számára, akik szeretnék párkapcsolatukat felfrissíteni és teszik meg az elsõ lépést a titkos párkeresés felé.

Az összes hûtlenkedésre fordított idõ majdnem feléért a budapestiek felelõsek, de Fejér és Pest megyében is jóval az országos átlag felett van a félrelépõk aktivitása, a fõváros mellett ugyanis leggyakrabban ezekbõl a régiókból látogatták az oldalt 2014-ben. Az oldal egy korábbi kutatásából kiderült az is, hogy hûtlenkedésre leginkább a világos hajú és szemû, nem dohányzó diplomás társkeresõk kaphatók.

Egyre inkább jellemzõ a titkos kapcsolatot keresõkre, hogy mobiltelefont vagy táblagépet használnak az asztali számítógép vagy laptop helyett az ismerkedésre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!