2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Megjelent a felsõoktatási felvételi tájékoztató kiegészítéseForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-01 12:31:58
Elérhetõ a felsõoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, a jelentkezõk a változásokról a www.felvi.hu oldalon tájékozódhatnak. A felvételi kérelmeket február 15-ig lehet benyújtani.

Minden jelentkezõnek akkor is újra érdemes áttanulmányoznia a jelentkezési szabályokat, meghirdetéseket, ha korábban már megnézte azokat az említett honlapon.

Szeptembertõl öt képzési területen (mûszaki, informatika, agrár, természettudomány és gazdaságtudományok) indulnak olyan szakok, amelyek keretében lehetõség van a duális képzést választani. Ezt a lehetõséget minden esetben lábjegyzetben jelölték a meghirdetéseknél. A vállalati partnerek listája szintén megtalálható táblázatos formában.

Akár 1000 hallgató kezdheti meg tanulmányait duális felsõoktatási képzéseken. Az intézmények több mint 350 külsõ partnerrel (gazdasági szervezettel) kötöttek együttmûködési megállapodást, amelyekhez a hallgatók beadhatják jelentkezésüket.

Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók január 30-ával beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a www.felvi.hu honlapon.

Legkésõbb február 15-én éjfélig van lehetõség jelentkezni a szeptemberben induló felsõoktatási képzésekre.

Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított eljárási díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezt követõen, február 23-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését az Ügyfélkapun keresztül, vagy az e-felvételi felületérõl kinyomtatott és aláírt hitelesítõ adatlap postára adásával, a cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!