2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Szórakozásból törte be a lépcsõház üvegajtajátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-03 12:22:11
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki Balmazújvárosban berúgta az egyik lépcsõház bejárati ajtajának üvegét.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 19 éves fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint a rendõrök 2015. január 17-én 0 óra 45 perckor a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság épületébõl indultak járõrözni, amikor azt hallották, hogy a mellettük lévõ Debreceni utcában betört egy üveg. A helyszínrõl sietõsen távozott egy férfi, aki a fejére húzta a kapucniját. A járõrök megállították és igazoltatták a 19 éves fiút, valamint megállapították, hogy a Debreceni utcában lévõ ház egyik üvegajtóját törte be a fiú. A rendõrök a helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol Gy. Jánost gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt vallomásában elmondta, hogy csak szórakozásból rúgta be a lépcsõház ajtajának üvegét.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság a Gy. Jánossal szemben folytatott nyomozást 2015. január 27-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!