2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Halálos fenyegetés és orrtörés lett a pofonbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-05 10:26:45
A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság befejezte az öt hajdúsámsoni és egy mátészalkai férfival szemben garázdaság bûntett és más bûncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozását.

2014. június 14-én 22 óra körül Hajdúsámsonban, a Nagyszõlõskert utcában az ott lakó S. János tenyérrel arcon ütött egy 28 éves férfit. A férfi ugyanis S. János hazafelé tartó 15 éves fiát veréssel fenyegette meg. A 28 éves helyi lakos ezt követõen elfutott, majd testvérével és három társával kis idõ múlva visszatért a helyszínre, ahol a kerítésen keresztül fenyegették az ott lakókat.

V. László testvére, V. Róbert betörte a kerítés kapuját és bement az udvarra, ahol az ott tartózkodó férfit és fiát megöléssel fenyegette. A 41 éves S. János ekkor a kezébe vette az ajtó mellé támasztott baltáját, aminek tompa felével egyszer megütötte támadóját, minek következtében a 35 éves férfi orra eltört.

V. Róbert társai eközben bedöntötték az ingatlan kerítését és kapuit, valamint a lakóház falát, ablakait téglákkal megdobálták.
A rendõrök a helyszínen forrónyomos intézkedés keretében adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek és három férfit a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra elõállították, akik közül S. János 41 éves hajdúsámsoni lakost a nyomozók súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendõrök a 28 éves V. Lászlót, a 35 éves V. Róbertet, a 32 éves V. Attilát, a 25 éves K. Tamás hajdúsámsoni és Sz. Gábor 21 éves mátészalkai lakost garázdaság és magánlaksértés, míg a 41 éves S. Jánost szintén garázdaság miatt kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság a nyomozását 2015. január 28-án befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!