2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Kábítószer terjesztõket fogtak el SzabolcsbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-05 11:07:15
A nyíregyházi nyomozók egy nap alatt két férfit is elõállítottak és bûnügyi õrizetbe vettek, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert árultak.

A Nyíregyházi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya kábítószer- kereskedelem bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Gábor 40 éves nyíregyházi és K. Róbert 41 éves debreceni lakosok ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Igazgatóságának és a Nyíregyházi Rendõrkapitányságnak a munkatársai 2015. február 2-án Újfehértó belterületén igazoltatták a személygépkocsival közlekedõ 40 éves férfit. Az intézkedés közben a rendõrök a gépkocsi hátsó ülésén egy hátizsákban elrejtve 80,9 gramm zöld növényi törmeléket találtak, amely a kábítószer kimutatására alkalmas gyorsteszt eredménye szerint THC tartalmú kábítószer.



A nyíregyházi férfi lakásában tartott házkutatás alatt a rendõrök kábítószer kiporciózására szolgáló digitális mérleget és egy õrlõ eszközt foglaltak le. A nyomozás jelenlegi adatai szerint T. Gábor fogyasztotta és árusította is a kábítószert.

Ugyanezen a napon tartottak ellenõrzést a rendõrök K. Róbert debreceni lakásában, aki a megalapozott gyanú szerint otthonában termesztette és árusította a marihuánát. A rendõrök a 41 éves férfi családi házában, egy átalakított szauna helyiségben 19 tõ indiai vadkendert, már kiszárított és eladásra elõkészített kábítószergyanús növényi törmeléket és a kábítószer kiporciózásához, valamint a termesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le. A rendõrség a két férfi ellen a nyomozást bûnügyi õrizetbe vételük mellett folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!