2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Bulizni akart a lopott holmik árábólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-06 11:02:51
A debreceni rendõrök visszaadták a tulajdonos részére az ellopott elektronikai eszközöket és egy fülbevalót.

A Debreceni Rendõrkapitányság lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. László 23 éves és Sz. Imre 24 éves helyi lakosok ellen.

Egy férfi 2014. október 03-án 7 óra 21 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Debrecenben, a Róka utcában található családi házába ismeretlenek betörtek. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy az ismeretlen tettesek a ingatlanból elektronikai eszközöket, ékszereket, valamint különféle élelmiszereket tulajdonítottak el.

A rendõrök a beszerzett információk alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két helyi férfit, akiket rövid idõn belül elfogtak és elõállítottak a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók B. Lászlót és Sz. Imrét gyanúsítottként hallgatták ki. B. László tettét azzal indokolta, hogy a lopott termékek árából bulizni akart menni.

Az Sz. Imrénél tartott házkutatás során a rendõrök megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyak egy részét, majd azt visszaadták a tulajdonosnak.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terheltekkel szemben folytatott nyomozást 2015. január 28-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!