2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Két kerítést teljesen lerombolt a BMWForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-06 12:15:35
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap este Debrecenben, a Szávay utca-Sörés utca sarkán, ahol a gyanú szerint a gépkocsit vezetõ férfi elhagyta a helyszínt, míg egyik utasa átülve a vezetõülésbe, magára vállalta a cselekményt.

Egy nõ tett telefonon bejelentést Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 3-án 19 óra 11 perckor, hogy Debrecenben, a Sörés utca egyik házának kerítését egy autó áttörte.

A helyszínre érkezõ járõrök megállapították, hogy a Várad utca irányából a Szávay utca irányába közlekedõ BMW típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról, és a Szávay utca-Sörés utca sarkán található három ingatlan kerítésének ütközött, melyeket megrongált. A személygépkocsi a Sõrés utcai telken parkoló Daewoo típusú személygépkocsi hátsó részének csapódva állt meg.

A BMW-ben talált két férfit a rendõrök igazoltatták, akiket a mentõszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A járõrök a helyszínen szemlét, adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, melynek során megállapították, hogy a jármûvet vezetõ férfi az összetört kocsiból kiszállt és elszaladt, míg a mellette utazó 42 éves férfi átült a vezetõülésre és a vezetés tényét magára vállalta.

A járõrök megkeresték a gépjármû tulajdonosát, aki feltehetõen azonos a baleset helyszínét elhagyó férfival. A 41 éves helyi lakost a rendõrök 21 óra 10 perckor otthonából a Debreceni Rendõrkapitányságra vér- és vizeletminta vételének céljából elõállították.

A baleset körülményeit a Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, az ügyben jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!