2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Fázhattak a tolvajok, mert pálinkát és melegítõ nadrágot loptakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-06 12:45:15
A rendõrök elfogtak Debrecenben négy férfit, akik a gyanú szerint az egyik helyi áruházból pálinkát és ruhát loptak.

2015. február 4-én 12 óra körül az egyik debreceni áruházban, a Kishegyesi úton történt a lopás. A négy férfi a sorok között sétált, majd egy idõ után különváltak. Ketten elmentek az italosztályra, ahol betettek a kosarukba három üveg pálinkát, majd visszasétáltak a ruházati osztályra, hogy csatlakozzanak társaikhoz és ott a hátizsákjukba rejtették az italokat. Egyikük két melegítõ nadrággal a kezében bement a próbafülkébe, ahol a ruhanemûkbõl kiszakította az áruvédelmi eszközöket, majd azokat betette a bevásárlókosárba.

A biztonsági õrök felfigyeltek a négy férfira és a lopásról telefonon értesítették a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságot. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták a biztonságiak által visszatartott 18 éves B. Ferencet, a 23 éves B. Lászlót, a 23 éves B. Andrást és a 24 éves B. Zsoltot, akiket bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a Debreceni Rendõrkapitányságra.

A nyomozók a bagaméri és a három helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki, mely során mindannyian beismerték a bûncselekmény elkövetését. Vallomásaikban a terheltek elmondták, hogy a Kishegyes úti áruházba elõször csak azért mentek be, hogy nézelõdjenek, majd ott közösen elhatározták, hogy lopni fognak valamit.

A Debreceni Rendõrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!