2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Már több mit 440 étterem csatlakozott a Torkos CsütörtökhözForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-07 17:20:31
Már több mint 440 étterem csatlakozott Torkos Csütörtök elnevezésû farsangi akcióhoz, melynek keretében február 19-én fél áron kóstolhatják meg a vendégek a résztvevõ éttermek menüit - tájékoztatta Lipcsey György Imre, a szervezõ Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese az MTI-t csütörtökön.

A néphagyományra épülõ gasztronómiai akciót a vendéglátóhelyek és a nagyközönség pozitív visszajelzései alapján szervezik meg idén is. Tavaly több mint 600 étterem látott vendégül több mint 100 ezer vendéget.

Lipcsey Görgy Imre elmondta, hogy a magyar turisztikai célpontok, a magyar gasztronómia és a magyar agrártermékek közös népszerûsítését tartják célravezetõnek, ezért idén már a Torkos Csütörtök koordinálása is a turisztikai és az agrármarketing-terület együttmûködésének jegyében valósul meg.

Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozott éttermeknek azt kell vállalniuk, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50 százalékos kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. Külön erre az alkalomra készített, szûkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet, és a kedvezmény csak helyben fogyasztásra vonatkozik - tette hozzá Lipcsey György Imre.

Tájékoztatása szerint a csatlakozni kívánó éttermek a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon regisztrálhatnak még február 15-ig, a torkoskodni kívánó vendégek pedig ugyanitt böngészhetnek a résztvevõ vendéglátóhelyek kínálatában.

A Magyar Turizmus Zrt. részeként az Agrármarketing Centrum az országos gasztronómiai megmozduláshoz kötötte új Facebook-oldalának indítását is, amely a www.facebook.com/agrarmarketingcentrum címen érhetõ el, és ahol folyamatosan frissülõ információkat találhatnak az érdeklõdõk.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!