2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Azt hitte, valami rosszra készülnek a buszon utazó külföldiekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-07 17:36:07
Egy összefüggéstelenül beszélõ, erõsen zaklatott állapotú férfi azért hívta telefonon a rendõrség segélyhívószámát, mert állítása szerint a Hosszúpályi és Monostorpályi között közlekedõ buszon gyanús, külföldi személyek vannak, és valamire készülnek.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi mobiltelefonjáról tett bejelentést 2015. február 5-én 12 óra 11 perckor a Miskolci Hívásfogadó Központba, mert a Hosszúpályi és Monostorpályi között közlekedõ, körülbelül 20 perc múlva érkezõ autóbuszon nagyon gyanúsan viselkedõ, valamire készülõ, külföldi személyek vannak.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának munkatársai a bejelentés fogadását követõen valamennyi Debrecen és Hosszúpályi között közlekedõ autóbuszt ellenõriztek – mivel a bejelentést tevõ férfi nem mondta meg, hogy a busz hová érkezik –, annak érdekében, hogy megtalálják a bejelentõt, illetve az általa látott gyanús személyeket.

A rendõrök megállapították, hogy a hívás egy Debrecenben, a Vörösmarty utcában lakó férfi telefonjáról érkezett. A járõrök 13 óra 45 perckor lakásán igazoltatták a férfit, aki elmondta, hogy nemrég érkezett haza Monostorpályiból egy helyközi járatú autóbusszal, melynek utasai között több nem magyarul beszélõ, szerinte rossz cselekedetre készülõ embert látott, ezért szólt a rendõrségnek.

A járõrök a 70 éves helyi férfit elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt indult vele szemben eljárás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!