2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Moldávokat fordítottak vissza a határonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-09 21:06:46
A biharkeresztesi rendõrök az ártándi határátkelõhelyen négy belépésre jelentkezõ moldáv férft irányítottak vissza beutazási tilalom miatt Romániába, egy kilépésre jelentkezõ körözött román-moldáv állampolgárt pedig elfogtak.

Az ártándi határátkelõhelyen 2015. február 6-án 0 óra 40 perc és 7 óra 15 perc közötti idõben négy alkalommal jelentkezett belépésre egy-egy külföldi férfi, akikrõl az ellenõrzésüket végzõ útlevélkezelõk megállapították, hogy beutazási- és tartózkodási tilalom alatt állnak. A négy moldáv állampolgárt a rendõrök visszaküldték Romániába.

Az ártándi határátkelõhelyen 2015. február 6-án 22 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy külföldi férfi. A moldáv-román állampolgáról az ellenõrzését végzõ útlevélkezelõ megállapította, hogy vele szemben a Püspökladányi Rendõrkapitányság hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A 37 éves férfit a rendõrök elfogták és a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre elõállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!