2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A temetõbõl vágott ki fákat - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 12:14:07
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány összesen 7 személyt fogott el, ebbõl 4 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 12 személyt állítottak elõ, köztük 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debrecenben közlekedõ 1-es villamos egyik utasa tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 7-én 10 órakor, hogy a Kossuth téri megálló felé közlekedõ villamoson többen hangosan kiabálnak. A megállóhelyre érkezõ villamos vezetõje a járõröknek elmondta, hogy a bejelentõ és egy hangoskodó már leszállt a villamosról, de megmutatta, hogy hol ül a férfi társa. A rendõrök 18 éves férfit igazoltatták, aki elmondta, hogy ismerõsével csak beszélgettek és nevettek a villamoson. A járõrök megállapították, hogy az igazoltatott férfit a Debreceni Járásbíróság szeméremsértés vétség elkövetése miatt körözi, ezért R. Miklós berettyóújfalui lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

A rendõrök 2015. február 7-én 16 óra 30 perc körüli idõben Mikepércs, Vénszõlõskertben igazoltattak egy 19 éves nõt, akirõl megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség kísérletének elkövetése miatt körözi. A járõrök T. Ida helyi lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A 19 éves nõt a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

A hajdúhadházi temetõ biztonsági szolgálata tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2015. február 7-én 17 óra 25 perckor, hogy visszatartanak egy férfit, aki a temetõ területérõl baltájával több akácfát is kivágott és azt megpróbálta eltulajdonítani. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták, majd a helyi rendõrkapitányságra elõállították az 51 éves férfit. A hajdúhadházi lakost a nyomozók tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt meghallgatták, majd a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési õrizetbe vették.

A debreceni járõrök 2015. február 8-án 1 óra 20 perckor Debrecen, Hatvan utcán észlelték, hogy az úttesten egy férfi fekszik, aki nem tud felállni. A rendõrök az 54 éves átfázott férfit takaróba burkolták és értesítették a mentõszolgálatot, amelynek munkatársai a férfit további ellátása érdekében kórházba vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!