2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Boltban talált tárcából vette ki a pénzt egy konyári nõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 18:26:59
A derecskei rendõrök bíróság elé állítást javasolnak egy konyári nõ ellen.

Egy bolti eladó tett telefonon bejelentést 2015. január 15-én 9 óra 55 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra arról, hogy egy konyári áruházban egy 57 éves nõ ott felejtett pénztárcája eltûnt.

A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést végeztek, melynek eredményeként azonosították azt a 34 éves helyi nõt, aki a gyanú szerint eltulajdonította a pénztárcát. A nõ otthonában tartott házkutatás alkalmával a rendõrök megtalálták az eltulajdonított készpénzt, melyet lefoglaltak, és visszaadtak a sértettnek. A járõrök Gy. E.-nét bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Derecskei Rendõrõrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A konyári lakos elmondta, hogy a bolt egyik bevásárolókosarában talált egy pénztárcát, melybõl a készpénzt kivette, majd a tárcát egy szemeteskukába dobta, és távozott az üzletbõl.

A terhelt ellen a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrs a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!