2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Eldurvult a nagyrábéi táncestForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 18:36:38
A püspökladányi és a biharnagybajomi rendõrök Nagyrábén elfogtak négy helyi férfit.

A helyi polgárõr 2015. február 8-án 1 óra 32 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy a nagyrábéi Mûvelõdési Házban tartott táncesten többen összeverekedtek. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõröknek a rendezõk elmondták, hogy a mellékhelyiségben két helyi lakos bántalmaz egy bihartordai férfit.

A püspökladányi járõrök az 52 éves K. Andrást és a 18 éves K. Márkot elfogták és mentõt hívtak a sértetthez, majd további adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek.

A beszerzett információk alapján a rendõrök megállapították, hogy pár perccel korábban is történt egy verekedés a helyszínen, melyben A. Krisztián és A. Andor közösen vett részt a 18 éves K. Márkkal. A Biharnagybajomi Rendõrõrs munkatársai a két 20 éves férfit is elfogták.

A rendõrök a helyi lakosokat bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Püspökladányi Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A megalapozott gyanú szerint A. Krisztián a mûvelõdési ház táncterén vállával elõzetes szóváltás nélkül meglökte és megfenyegette a bihartordai férfit. Ezt követõen a két férfi kiment az utcára, miközben A. Krisztián segítségül hívta két társát, A. Andort és K. Márkot, akikkel közösen bántalmazni kezdték a sértettet. Az ütésektõl a 30 éves bihartordai lakos a földre esett, ahol A. Krisztián az arcát is megrúgta. A három férfi ezt követõen otthagyta az utcán fekvõ a sértettet, aki késõbb bement a mûvelõdési ház mosdójába, ahol K. Márk, K. Andrással együtt ismét bántalmazni kezdték õt.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság a terheltekkel szemben garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!