2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hazatértek az ellopott légpuskákForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-12 11:44:34
A kabai rendõrök elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint még januárban betörtek egy családi házba, amelynek melléképületébõl eltulajdonítottak két légpuskát.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2015. január 30-án 10 óra 16 perckor egy férfi telefonon értesítette arról, hogy ismeretlen tettes lefûrészelte a kabai családi házának melléképületén lévõ lakatot és onnan ellopta az ott tárolt – nem engedélyköteles – légpuskáit.

A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely eredményre vezetett.

A Kabai Rendõrõrs munkatársai a beszerzett információkat követõen 2015. február 11-én 12 órakor Kabán elfogták a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Zsoltot. A nyomozók házkutatást tartottak a férfi kabai tartózkodási helyén, ahol megtalálták és lefoglalták a két eltulajdonított légpuskát. A rendõrök a Püspökladányi Rendõrkapitányságra elõállították a 25 éves helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak, melynek során elismerte a bûncselekmény elkövetését. B. Zsolt vallomásában elmondta, hogy a lopást társával, egy K. Zoltánnal együtt követte el. A járõrök a 26 éves kabai lakost 14 óra 30 perckor otthonában elfogták és elõállították a helyi rendõrõrsre, ahol õ is beismerõ vallomást tett.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A lefoglalt légpuskákat az 51 éves sértettnek a rendõrök visszaadták.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!