2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Mészáros újra edzésbe álltForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-13 11:59:17
Jó hír a debreceni szurkolók számára: Mészáros Norbert, a DVSC védelmének egyik legbiztosabb oszlopa a héten már együtt gyakorol a többiekkel.

A DVSC-TEVA-nál mindenki tudja, hogy nagyon fontos mérkõzések következnek.

 

Jó hír a debreceni szurkolók számára: Mészáros Norbert, a DVSC védelmének egyik legbiztosabb oszlopa a héten már együtt gyakorol a többiekkel. A hátvédnek elõbb szeptember végén sérült meg a combja és akkor kéthetes pihenõre kényszerült, amikor következett a Fiorentina elleni meccs a Puskás-stadionban.

Mészi mindenképp pályára akart lépni az olaszok ellen, de mint utólag kiderült, ez még korai volt, félórányi játék után le kellett cserélni a labdarúgót. A válogatott keretnél is figyelembe vett játékos pontosan három héttel késõbb kezdhette el a közös munkát a többiekkel.

– Nem szeretném elkiabálni, de most nem érzek semmilyen fájdalmat a lábamban – mondta óvatosan Mészáros. – Azt azonban, hogy harcra készen állok, nem jelenteném ki, várjunk még ezzel az elsõ, végigjátszott mérkõzésemig. Nagyon vártam már a felépülést, hiszen rémes volt kívülrõl szurkolni a társaknak. Remélem, most már minden rendben lesz, elvégre nagyon fontos kilencven percek várnak még ránk az idén – utal a védõ az idény hátralévõ összecsapásaira.


Töretlen akarattal

Hat találkozó vár még ebben az évben a piros-fehérekre, egészen pontosan két BL-meccs és négy bajnoki mérkõzés. Az elsõ megmérettetésre a jövõ hét keddig kell várniuk a Loki-drukkereknek, amikor este hat órától a Kecskemét lesz Leandroék ellenfele.

A csütörtök délelõtti, esõben megtartott tréning elõtt a csapat klubmenedzsere, Herczeg András is a bajnokik fontosságát emelte ki. – Kemény meccsek várnak még ránk, a négy derbin fontos lenne minél jobban szerepelnünk, hogy felzárkózhassunk a pontvadászatban.

Emellett persze a hátralévõ két Bajnokok Ligája-mérkõzésen is helyt szeretnénk állni. Vannak problémáink: sérülések, illetve az ilyenkor törvényszerûen bekövetkezõ mentális és fizikai fáradtság is nehezítik a dolgunkat. Ennek ellenére szeretnénk sikeresek lenni, ezek a srácok most is ugyanolyan alázattal és elszántsággal küzdenek azért, hogy örömet szerezzenek a szurkolóinknak, mint tették azt korábban is – fogalmazott a szakember.


Indulna vonat

A Loki Szurkolók Egyesülete szurkolói vonatot indít a Loki utolsó – Liverpool elleni – hazai BL csoportmérkõzésére.

Az utazás ára 2500 Ft/fõ. Jelentkezni november 18-ig lehet a Halközben található MODS STORE-ban. Ha november 18-ig a kellõ létszámú szurkoló – min. 750 fõ – nem jelentkezik, a vonat nem indul el. Az induláshoz szükséges minimális létszám esetén a jelentkezés idejét meghosszabítják, és további kocsikkal bõvül a szerelvény.

Az egyesület várja a szurkolók minél gyorsabb és nagyobb létszámú jelentkezését!

 

 

Egy mez sokat segíthet

 

Licitálj egy Loki-mezre! A befolyt összeget az autista gyerekeknek ajánlják fel.


Egy DVSC által felajánlott mezre lehet licitálni, a befolyt összegbõl autista gyerekeknek szeretnének Mikulásra egy igazán felejthetetlen élmény nyújtani.

Részletek:
"Gondolkodtál már azon, hogy milyen szerencsés vagy? Elcsépelt szavak, de te egészséges vagy. A mai világban hajlamosak vagyunk csak a saját bajainkkal foglalkozni. Vannak emberek, akik nem dönthetnek, mert az élet eleve egy megszabott utat rendelt nekik.
Fogta már meg autista gyerek a kezedet és vezetett oda egy kutyához, aki számára ez az egyetlen kommunikációs eszköz a külvilággal?
Van egy hölgy, aki a terápiás kutyáival csodákra képes a sérül és autista gyerekeknél.  A hölgyet Erdélyi Noéminak (Nonkának) hívják. Nonka a fejébe vette, hogy az ünnepeket azzal a 170 gyerekkel tölti, akiknek egy része állami gondozott, míg a többiek igen szerény körülmények között lévõ emberek csemetéje. Az a terve, hogy ezeknek a gyerekeknek is olyan karácsonya legyen, mint a többieknek.
A LOKI játékosai és a vezetés egy emberként állt a kezdeményezés mellé. Bernáth Csabának külön köszönet az önzetlen és kiváló szervezésért, hisz általa árverésre tudunk bocsátani egy BL-meccsen debütált, sokak által kedvelt 33-as számot viselõ mezt, amit mindannyiunk nagy kedvence, Varga Józsi viselt, és amit természetesen a csapat tagjai ellátták kézjegyükkel.
A licitálás a kutyafajat.hu oldalon zajlik. A befolyt összegbõl az otthon lakóinak szeretnénk Mikulásra egy igazán felejthetetlen élmény nyújtani. Nekünk a segítség szinte semmibe nem kerül, de aki kapja annak mindent.
Köszönjük, ha segítesz.Az otthonban készült videó, illetve a licitálási lehetõséget megtalálod a  www.kutyafajat.hu oldalon."

 

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!