2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Letölthetõ a véradás applikációForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2015-02-13 11:36:51
Véradások idõpontjairól és helyszíneirõl ad tájékoztatást a Magyar Vöröskereszt Véradás – Vöröskereszt elnevezésû új mobilalkalmazása.

A Magyar Vöröskereszt által szervezett véradásokról gyorsan és egyszerûen lehet tájékozódni az új applikáció segítségével, amely mindezek mellett a felhasználó véradási alkalmasságát is megvizsgálja - olvasható a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az alkalmazás tárolja, és térképen is megjeleníti az adott hónapban fellelhetõ véradási lehetõségeket, így bárki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelõbb véradóhelyszínt, és elolvashatja a legfrissebb, véradással kapcsolatos híreket is. A felületen arra is van lehetõség, hogy a felhasználó az egyéni véradással kapcsolatos információit megossza a közösségi oldalakon.

Az alkalmazás ingyenesen letölthetõ Android és Windows Phone operációs rendszerekre, valamint hamarosan elérhetõ lesz az Apple Store-ban is.

A Magyar Vöröskereszt havonta csaknem 1000 véradást szervez, ahova minél több fiatalt is vár. A szervezet kiemelt figyelmet szentel arra, hogy új felületeken hívja fel az ifjúság figyelmét tevékenységük fontosságára. Ezt a célt szolgálja az egyetemek és a fõiskolák között kilencedik éve megrendezett Országos Felsõoktatási Véradóverseny, valamint a szervezet megújult weboldala is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!