2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Több helyen napsütéses lesz a hétvégeForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-13 11:49:15
Több helyen sok napsütésre lehet számítani a hétvégén. Csapadék nem várható, és helyenként akár plusz 10 Celsius-fokig is melegedhet a levegõ - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken nyugaton és északon erõsen felhõs, párás, illetve napos területek egyaránt lesznek. Délkeleten, keleten túlnyomóan derült, napos idõ lesz. Csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg a déli szél. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 7 és 0, a legmagasabb hõmérséklet általában plusz 4-9 fok között alakul, de a tartósabban felhõs tájakon hidegebb lesz.

Szombaton jellemzõen kevés lesz a felhõ, napos, csapadékmentes idõ várható, kis eséllyel a Dunántúlon lehetnek erõsebben felhõs körzetek. A Kisalföldön néhol megerõsödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire mínusz 5 és plusz 1 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben plusz 5-10 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap is jellemzõen napos, csapadékmentes idõ várható. A minimumhõmérséklet többnyire mínusz 5 és plusz 1, a maximumhõmérséklet plusz 6-10 fok között valószínû - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!