2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hajdúbagosi asztalosmûhelybõl loptakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-13 12:28:30
A hosszúpályi rendõrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos mûhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.

Egy férfi tett bejelentést 2014. július 13-án 11 órakor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy az elmúlt 3 hónap folyamán - amíg elutazott - hajdúbagosi asztalos mûhelyének ablakát ismeretlen személy betörte és azon keresztül különféle szerszámokat tulajdonított el.

A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és a tudomásukra jutott információk alapján egy konyári lakostól lefoglaltak egy a mûhelybõl származó fûkaszát, melyet a sértettnek visszaadtak. A Hosszúpályi Rendõrõrs munkatársai azonosították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves M. Zoltánt, akit kihallgattak.

A hajdúbagosi lakos ellen a Debreceni Rendõrkapitányság Hosszúpályi Rendõrõrs a lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!