2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Egy hajdúszoboszlói rablás maszkos elkövetõjét keresikForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-19 11:55:55
A megyei rendõr-fõkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy arcát eltakaró ismeretlen férfi jelent meg 2015. február 17-én délután negyed hét körül egy hajdúszoboszlói boltban, ahol pénzt vett ki a kasszából. A hátsó helyiségbõl a bevásárlótérbe visszaérkezõ eladó észlelte, hogy a fején kapucnit viselõ férfi a pénztárgéphez behajol, ezért rászólt. A férfi a kezében lévõ fegyverrel (vagy annak utánzatával) megfenyegette az alkalmazottat, majd a megszerzett pénzzel elmenekült. Az eset során lövés nem történt és senki nem sérült meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság rendõrei azonnal megkezdték az adatgyûjtést, továbbá a tanúkutatást az ismeretlen elkövetõ azonosítása és felkutatása érdekében.

A beszerzett információk alapján a férfi körülbelül 20 éves, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú, a cselekmény idején fehér színû nadrágot, sötét árnyalatú, derékig érõ dzsekit, alatta világos árnyalatú kapucnis felsõt viselt és arcát egy sötét maszkkal takarta el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság kéri, hogy aki felismeri a kamerafelvételeken látható férfit, vagy a bûncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-52-457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megõrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfõtõl-csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A bejelentõ személyét a rendõrség bizalmasan kezeli!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!