2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A hétvégén is sok napsütésre lehet számítaniForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-20 14:10:25
A hétvégén is sok napsütésre lehet számítani, de eleinte néhol, majd egyre többfelé lehet esõ. Mínuszok is lehetnek, de napközben több helyen 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hõmérséklet plusz 7-12 fok között alakul.

Szombaton reggel még többnyire erõsen felhõs lesz az ég, de aztán délnyugat felõl csökken a felhõzet, és az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Csapadék nem várható. A Dunántúlon és a Duna-Tisza köze nyugati részén többfelé megerõsödik a szél, a Nyugat-Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. A minimumhõmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a maximumhõmérséklet 5-12 fok között valószínû.

Vasárnap délnyugat felõl egyre többfelé valószínû esõ, zápor, de északkeleten kicsi a csapadék esélye. Emellett megélénkül, nyugaton néhol meg is erõsödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul a hõmérséklet. Nappal 5-11 fokig melegszik a levegõ, keleten lesz a melegebb - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!