2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Bücs mindenképp gyõzelmet várForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-17 09:22:36
Úgy vélem, hogy sikerült rendeznünk a sorokat és bizakodó vagyok a mérkõzést illetõen – árulta el a Loki pályaedzõje, Bücs Zsolt a tizenötödik fordulóban sorra kerülõ DVSC-TEVA–KTE-Ereco mérkõzés elõtt.

Ma este hat órától a Kecskeméttel játszik a DVSC-TEVA a Soproni Ligában.

 

– Az elmúlt hét elején két nap pihenõt rendeltünk el a játékosoknak, ami rájuk is fért, hiszen nagyon sûrû a programunk és azt sem szabad elfelejteni, hogy mostanában igen mély talajú pályákon kell szerepelniük a fiúknak. Jó a hangulat a csapaton belül, sokkal jobb, mint korábban és ez remélhetõleg meghozza a gyümölcsét a kecskemétiek elleni meccs során is, amelyen mindenképpen gyõzelmet várok. Szó sincs arról, hogy lebecsülném a lila-fehéreket, de most nagy szükségünk van a három pontra! – érvelt az edzõ.

Sok meccs jön még

A debreceniekre egyébként jócskán várnak még feladatok az idén, hiszen pénteken a Budapest Honvédhoz utaznak, a jövõ hét kedden pedig a Liverpoollal meccselnek a Bajnokok Ligájában.

Az angolok után a Zalaegerszeg és az MTK gárdájával, majd december kilencedikén a Lyonnal csapnak össze Mészárosék.

Apropó, Mészáros: az õsszel a válogatott keretbe is meghívott védõ néhány napja tért vissza combsérülésébõl és bár együtt készül a többiekkel, egyáltalán nem biztos, hogy pályára lép a KTE ellen. Érdemes is jól beosztani az erõt, elvégre a hátralévõ négy bajnoki során még nagyon sokat lehet javítani a tabellán elfoglalt pozíción.

– Úgy gondolom, hogy ha sikeresen megvívjuk a négy meccset, akkor nagyon szorossá tehetjük az élmezõnyt – nyilatkozta Bücs. – Tény, hogy nem alakultak jól a dolgaink az utóbbi idõben. Különösen az a bosszantó, hogy az Újpest és a Gyõr ellen nem igazán volt benne a pakliban a vereség, hiszen a lilák ellen tizenegyest hibáztunk, a gyõriek pedig semmivel sem voltak jobbak nálunk. Ezek a balszerencsés találkozók kissé letörték a társaságot, de néhány „hangulatjavító” gyõzelemmel minden a helyére kerül majd – zárta a beszélgetést a szakember.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!