2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Mezítláb, kabát nélkül bolyongott a bácsi az útonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-21 12:38:27
Egy szolgálatba tartó hajdú-bihari rendõr vette észre azt az idõs bácsit, aki kabát és cipõ nélkül gyalogolt a 35-ös számú fõút mellett.

Nagy Imre László rendõr õrnagy 2015. február 20-án 6 óra 28 perc körül Hajdúböszörmény felõl közlekedett személygépkocsijával a 35-ös fõúton Debrecen irányába, amikor a Debrecen-Józsa elõtti útszakaszon meglátta, hogy az út mellett egy idõs férfi gyalogol vele szemben kabát és cipõ nélkül, nyakában egy kockás pléddel.

A szolgálatba tartó hajdú-bihari rendõr gépjármûvével megfordult és a bácsi segítségére sietett. A rendõr azonnal hívta a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, amelynek munkatársai értesítették az Országos Mentõszolgálatot. Az idõs férfi nem tudta, hogy hol van, összefüggéstelenül beszélt. A rendõr õrnagy ráterítette a bácsira a plédet és a szolgálati kabátját, hogy átmelegedjen, majd beültette õt az idõközben a helyszínre érkezõ debreceni rendõrök szolgálati gépjármûvébe. A járõrök megállapították, hogy a 79 éves férfi a közelben, Debrecen-Józsán lakik és feltételezhetõen eltévedt. A mentõszolgálat munkatársai a bácsit további ellátása céljából kórházba vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!