2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Szõnyegekért mentekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-23 12:00:05
A biztonsági õr tartotta vissza a rendõrök kiérkezéséig azt a két férfit, akik egy debreceni üzembõl 19 darab szõnyeget akartak elvinni.

Egy biztonsági õr tett telefonon bejelentést a megyei rendõr-fõkapitányságra 2015. február 20-án este fél nyolc körül arról, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi úti telephelyen két személyt visszatartanak, mert azok egy üzembõl szõnyegeket akartak elvinni.

A járõrök a helyszínre mentek, ahol elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították F. Zoltán 47 éves és B. István 19 éves debreceni lakosokat, akiket a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A gyanú szerint B. Zoltán bemászott a Balmazújvárosi úti üzem ablakán, ahol két zsákba 19 darab szõnyeget rejtett el. A szõnyegekkel teli zsákokat a 47 éves férfi kiadta az ablakon B. Istvánnak, azonban azokat már nem tudták elvinni, mivel a biztonsági õr tetten érte õket.

A két férfival szemben a Debreceni Rendõrkapitányság lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A két férfi beismerõ vallomást tett. A szõnyegeket a rendõrök a tulajdonosnak visszaadták.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!