2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Nehéz sorsú fiatalok láthatták élõben a TerminátortForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-25 11:58:49
Az állami gondozottak sikeres sportolók és üzletemberek elõadásait hallgathatták meg.

Több mint félszáz nehéz sorsú hajdú-bihari fiatal látogatott el az MVM Siker-nap rendezvényre, Budapestre a hétvégén. Az egész napos programon, a Papp László Arénában, nemcsak sikeres üzletemberek, hanem neves sportolók, mint például Kemény Dénes és Borkai Zsolt is elõadást tartottak, a fiatalok pedig akár egy-egy fotó erejéig össze is állhattak velük.

A nap fénypontja természetesen Arnold Schwarzenegger fellépése volt, aki az általa mindig hirdetett, az életre vonatkozó hat szabály ismertetése mellett, arról is beszélt, nem egészen tíz évesen édesapjával az ’50-es években hogyan segített az Ausztriába menekült magyarokon.

Buzás Lajos, a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének elnöke a rendezvény kapcsán hangsúlyozta, fontos, hogy a fiatalok önbizalmát megerõsítsük, fejlesszük, mert sokkal nagyobb hátrányból lépnek ki a nagybetûs életbe, mint családban élõ kortársaik. Az építõ jellegû elõadások mellett a gyerekek számára örök élmény marad a nap, hiszen elmondhatják, élõben láthatták a Terminátort.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!