2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Alvó nõt fosztott ki, de sikerült lefülelniForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-26 16:02:14
Végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a Debreceni Járási Ügyészség arra a hajdúhadházi férfire, aki alvó nõt fosztott ki tavaly júliusban. A vádhatóság azt kéri a bíróságtól, hogy a többszörös visszaesõnek minõsülõ, büntetett elõéletû és jelenleg más ügyben jogerõs szabadságvesztését töltõ férfi ne legyen feltételes szabadságra bocsátható.

A 32 éves vádlott társasággal érkezett a tavalyi debreceni Campus Fesztiválra. A bejáratnál szembesültek azzal, hogy pénz híján nem tudnak bejutni. Visszafelé indultak, amikor a megvádolt férfi észrevette a sértettet egy szórakozóhely mellett, a füvön. A helyzetet kihasználva elvette a nõ táskáját benne mintegy 100 ezres telefonjával, valamennyi készpénzzel, igazolványokkal. Az áldozat ismerõse még oda is lépett, de mivel biztonsági õrnek gondolta, nem akadályozta meg a vádlottat a bûncselekményben.

Kisvártatva azonban két szemtanú felhívta a figyelmét a történtekre, így utána eredve számon kérte. A táska visszakerült, de már a telefon nélkül. Ezt észlelve értesítették a rendõrséget, és az egyenruhásoknak pár száz méterrel odébb sikerült is elfogni a tolvajt, aki a járõrautót látva leült egy padra. A rendõrök a telefont is megtalálták a földre dobva.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!