2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Prémium menüket is kínál idén az Országos Étterem HétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-27 09:00:24
A legmagasabb színvonalat képviselõ, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek kínálta prémium menükkel is megismerkedhetnek kedvezményes áron a 8. Országos Étterem Hét vendégei március 16. és 22. között.

A vendégek a szokásoknak megfelelõen minõségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthatnak 3300 forintos áron. Emellett újításként a program szervezõi bevezették a 4900 forintos, úgynevezett prémium menüt, hogy az érdeklõdõk kipróbálhassák a legdrágább, csúcskategóriájú vendéglátó egységek kínálatát is. Eddig csaknem 120 étterem csatlakozott a programhoz, mintegy 20 százalékuk kínál prémium menüt.

Az új kategória kialakítása mellett a korábbi Étterem Hetek vendégeinek visszajelzései alapján döntöttek - mondta el Kiss Zoltán, az étterem hetet szervezõ DiningCity.com munkatársa a program szerdai bemutató sajtótájékoztatóján Budapesten.

A legutóbbi, õsszel rendezett Étterem Héten 117 étteremben rekordszámú, 23 ezer vendég fogyasztotta az összeállított háromfogásos menüket. Megugrott azok száma is, akik az egy hét alatt több étterem kínálatát is kipróbálták.

A programban idén is több olyan étterem vesz részt, amely szerepel az ötven legjobb magyar étterem között, sõt, Michelin-ajánlással rendelkezõ vendéglátó helyek közül is választhatnak az érdeklõdõk, akik a www.etteremhet.hu oldalon asztalt foglalnak. Személyes vagy telefonos megkeresés útján nem, kizárólag online lehet asztalt foglalni. A foglalható helyek száma limitált: minden étterem egyénileg határozza meg, hány vendéget fogad a program keretében.

A kínálat széles körû: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland étteremhét népszerûsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!