2024. április 24. Szerda, György.
 
Az NFM hosszabbít a határidõkön, több idõ jut nyílászárócseréreForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-27 09:43:40
Még több idõ jut a nyílászárócserére, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a támogatott projektek zavartalan, problémamentes megvalósítása és az elszámolás határidõn belüli benyújtása érdekében módosítja, meghosszabbítja a beruházások befejezésének és a pénzügyi elszámolás határidejét.

Az NFM közleménye szerint a kedvezményezetteknek a támogatott beruházást legkésõbb 2015. július 31-éig kell megvalósítaniuk, ezt követõen pedig 14 napon belül, de legkésõbb 2015. augusztus 15-éig az elszámolást be kell nyújtaniuk a pályázati portálon keresztül.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) és a pályázatkezelõ ÉMI Nonprofit Kft. (www.emi.hu) honlapjain érhetõ el.

Az NFM 2014. szeptember 29-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Homlokzati Nyílászárócsere Alprogramot. A pályázati kiírás 1,1 milliárd forintos keretösszeggel kívánja támogatni a lakások széndioxid-kibocsátáscsökkentést eredményezõ energiahatékonysági felújítását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!