2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Ittas sofõrt fogtak a Munkácsy Mihály utcában - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-27 11:53:03
Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelybõl 1 súlyos és 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 4 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 22 személyt állítottak elõ, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Egy állampolgár tett telefonon bejelentést 2015. február 25-én 18 óra 46 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecenben, a Munkácsi Mihály utcában a járókelõk megállítottak egy személygépkocsijával bizonytalanul közlekedõ, zavartan viselkedõ nõt. A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a debreceni nõt, aki a rendõrök által feltett kérdésekre összefüggéstelen válaszokat adott. A 36 éves nõvel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a járõrök a sofõrt – mintavétel céljából - elõállították a rendõrkapitányságra, vezetõi engedélyét bevonták és eljárást indítottak vele szemben.

Egy bagaméri nõ tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 25-én 16 óra 30 perckor bejelentést arról, hogy volt férje – akivel szemben a Debreceni Járásbíróság megelõzõ távoltartást rendelt el – megjelent lakóházánál, az udvarra bement és ott kiabált. A rendõrök a 40 éves férfit elfogták és a Vámospércsi Rendõrõrsre elõállították, ahol a nyomozók meghallgatását követõen távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt szabálysértési õrizetbe vették és kezdeményezték bíróság elé állítását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!