2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Olvasói levél: Segítettek a fogyasztóvédõk, hibátlanul üzemel a rönkhasítóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-27 12:47:15
Tavaly õsszel egy idõs ember a téli tüzelõ feldarabolására – családi segítséggel – egy rönkhasító gépet vásárolt a most épp kivonulóban lévõ barkácsáruházban. A gép elromlott, így visszakerült az áruházba, majd onnan a szervizbe.

Jöttek a várakozás elõször türelmes, majd egyre türelmetlenebb napjai, és egy hónap után a telefon nálunk, a fogyasztóvédõ civileknél csörgött, tudnánk-e segíteni. Megpróbáltuk, sikerrel.

Az áruházvezetõ segítõkész, tájékozott ember, elõször a törvényre hivatkozással kért még egy kis türelmet. Semmi gond – mondtam –, de amíg a gépet megjavítják, a közelgõ hidegre való tekintettel valamelyik alkalmazottját egy jó fejszével küldje ki a bácsihoz, hogy addig se maradjon tûzifa nélkül!

Elmosolyodott. „Vette a lapot”, majd a telefonját és intézkedett. Mivel nekik épp nem volt készleten, a miskolci áruháztól kért egyet „belsõ árumozgatással”, amit másnap egyik kollégájával személyesen vittek el a bácsinak és üzembe is helyezték. Próbaként egy fél köbméter rönköt is fölhasogattak, hogy tényleg jól mûködjön a masina. Ezt onnan tudom, hogy egy hét múlva boldogan hívott fel a bácsi: minden rendben, a készülék hibátlanul üzemel! A segítség tehát kéznél van, csak egy telefon: 30-46-55-247.

- Vitéz Molnár Jenõ, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület debreceni szervezetének elnöke -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!