2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A hétvégén is többnyire borús lesz az égForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-28 09:56:08
A hétvégén is többnyire borús lesz az ég, többfelé várható esõ. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, de nappal akár 14 Celsius-fokig is melegedhet a levegõ - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint pénteken általában erõsen felhõs vagy borult idõre lehet számítani, de helyenként - fõként nyugaton és északon - elvékonyodhat, felszakadozhat a felhõzet. Napközben északon, északkeleten néhol, majd estétõl dél felõl több helyen fordulhat elõ kisebb esõ, zápor. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között valószínû, gyenge fagy a Dunántúl nyugati, délnyugati részein lehet. A legmagasabb hõmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható, a Dunántúlon lesz a hûvösebb.

Szombaton a Dunántúlon változóan felhõs idõ várható, másutt közepesen és erõsen felhõs területek egyaránt lehetnek. Elsõsorban a déli megyékben fordulhat elõ néhol kisebb esõ. A Dunántúlon a szél is megerõsödik. A minimumhõmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között valószínû, a maximumhõmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Vasárnap gomolyfelhõs idõ várható többórás napsütéssel, csupán estefelé növekszik meg a felhõzet és ekkortól északon néhol kisebb esõ is elõfordulhat. A Dunántúlon ekkor is lehetnek erõs széllökések. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 fok lehet. Nappal 10-14 fokig melegszik a levegõ - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!