2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Közlemény - A Tigáz ügyfelei biztonságban érezhetik magukatForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-01 11:03:10
A Tigáz Zrt. mindent megtesz azoknak a fogyasztóinak, ügyfeleinek a megsegítéséért, akik a Buda-Cash brókerház és a kapcsolódó bankok jelenlegi hatósági vizsgálata miatt nem férnek hozzá a pénzükhöz, és ezért fizetési nehézségeik adódnak.

A Tigáz minden tõle telhetõ módon segíteni fogja azon ügyfeleit, akiknek a Buda-Cash vizsgálata miatt idõszakosan pénzügyi nehézségei támadtak a gázszolgáltatás díjának rendezésében. A Társaság arra kéri a bajba jutott fogyasztóit, hogy ha a Buda-Cash ellen folyó eljárás miatt fizetési problémái adódnak a gázszámla kifizetést illetõen, akkor azt szükség szerint idõben jelezzék a Tigáz ügyfélszolgálati elérhetõségein.

A Tigáz mindent megtesz fogyasztói biztonságáért, az érintett ügyletek beazonosítása már folyamatban van. A Társaság ügyfélszolgálati irodái elérhetõségei megtalálhatóak a www.tigaz.hu/ugyfelszolgalat weboldalon. A telefonos ügyfélszolgálatot a fogyasztók a 06 (40) 333-338 számon érhetik el.

A Társaság bízik abban, hogy ezzel is hozzájárulhat az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került ügyfelei problémáinak mielõbbi rendezéséhez.

- Száraz Gábor, Külsõ kommunikációs vezetõ, szóvivõ, TIGÁZ Zrt. -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!