2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Vadászpuskával rontott be a mikepércsi takarékszövetkezetbeForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-18 13:46:36
Szerdán délelõtt fél tíz körül egy sötét ruhás, símaszkos férfi fegyverrel kényszertette a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezet munkatársait a pénz átadására, akik ezt meg is tették. Olvasson tovább a cikkbõl megtudhatja mennyit zsákmányolt az elkövetõ!



12.09

Legújabb információink szerint az elkövetõ egy körülbelül 190 cm magas csuklyás férfi volt, aki vadászpuskával  kényszerítette a pénz átadásáara az alkalmazottakat.

Tímár Zoltán, Mikepércs polgármestere megdöbbenéssel áll az eset elõtt. Elmondta - eddig még nem történt fegyveres rablás Mikepércsen bár néhány hónappal korábban két nõ megpróbálta kifosztan ezt a fiókot. Sikertlenül.

"Bízom benne, hogy a rendõrség most is gyorsan és hatékonyan kézre keríti az elkövetõket.  Mind a rendõrségnek, mind pedig a takarékszövetekezetnek felajánlottuk segítségünket - tette hozzá.

11.55

Nagy Miháy arról tájékoztattott, hogy minden oktatáson azt tanítják, hogy az alkalmazottak ne tanusítsanak ellenálást. Az ittenieknek ebben már van is tapasztalata hiszen  néhány hónappal ezelõtt megpróbálták már õket  kiraboli, de akkor a bûnözõk nem jártak sikerrel.

11.50

Bár még folyamatban van az értékmegállapítás, de a Hajdú Takarék takarékszövetkezetének ügyvezetõ igazgatója, Nagy Mihály arról tájékoztatot, hogy körülbelül 3-4 millió forintot zsákmányolhatott az elkövetõ. A bûncselekmény elkövetésének idõpontjában két nõi alkalmazott volt a takarékfiókban. A rablás közben egy ügyfél érkezett, akit a fegyveres férfi betuszkolt a helységbe.
Az ügyfélrõl egyelõre nem tudni, hogy férfi vagy nõ volt-e. Információink szerint az elkövetõnek társa vagy társai is lehettek, akik távolabb autóval várták a takarékszövetkezetbõl gyalogosan távozó fegyveres férfit. Úgy tudjuk, hogy az elkövetõk Sáránd felõl érkezhettek.

11.30

A rendõrség néhány perccel a bejelentés után megkezdte a helyszíni szemlét. Nagy erõkkel és szakértõk bevetésével folyik a nyomozás.

A környezõ utakon ellenõrzõpontokat állítottak föl- tájékoztatott a helyszínen Tóth Ferenc rendõrõrnagy a Debrecenei Rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!