2024. április 24. Szerda, György.
 
Engedély nélkül vitték el a farönkötForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-03 08:00:11
A rendõrök a helyi polgárõrök segítségével fogtak el három férfit Hajdúhadházon, akiket szabálysértési õrizetbe vettek.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés - lopás - miatt indított eljárást három helyi férfi ellen.
Egy polgárõr telefonon tett bejelentést 2015. február 28-án 17 óra 40 perc körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Hajdúhadházi Temetõ közelében 3 férfit értek tetten, akik fát loptak, ezért õket a helyszínen visszatartják.

A járõrök a helyi polgárõröktõl megtudták, hogy épp szolgálatot láttak el a város területén, amikor a Temetõ mellett észrevettek 3 fiatalembert, akik egy 8 méter hosszúságú farönköt vittek az úton. Ez gyanús volt a két polgárõrnek, ezért rendõri segítséget kértek és a helyszínen feltartóztatták B. Tibort, valamint két fiatalkorú társát. A járõrök kérdésére a szabálysértõk elmondták, hogy a farönköt engedély nélkül a közeli erdõbõl hozták el. A rendõrök elfogták és elõállították a három fiatalembert a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatásukat követõen a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében õrizetbe vették a 20 éves férfit és a két 17 éves fiút.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!