2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Három körözött DebrecenbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-03 08:05:29
A debreceni rendõrök három körözöttet fogtak el.

A Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai 2015. február 27-én 22 óra 45 perckor a Piac után felfigyeltek egy nõre, aki mikor észrevette a szolgálati gépkocsit megpróbált egy oszlop mögött elrejtõzni. A rendõrök igazoltatták V. Ilonát, akirõl megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja azért bocsátott ki körözést, mert nem kezdte meg a jogerõsen kiszabott szabadságvesztés büntetéseinek letöltését. A járõrök a 26 éves bagaméri lakost elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahonnan átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A járõrök 2015. február 27-én 22 óra 50 perckor Debrecen, Haláp tanyán igazoltattak egy férfit. A rendõrök megállapították, hogy a 23 éves B. Sándorral szemben a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert jogerõs szabadságvesztésének letöltésére a büntetés-végrehajtási intézetbe nem vonult be. Az egyenruhások a helyi lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahonnan a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

A debreceni járõrök 2015. február 28-án 0 óra 30 perc körüli idõben a Nyugati utcán igazoltattak egy helyi lakost. Az ellenõrzés alkalmával a rendõrök megállapították a férfiról, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság elfogató parancsot adott ki költségvetési csalás és más bûncselekmény elkövetése miatt, ezért a 63 éves M. Lászlót elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!