2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Elõzetes letartóztatásban a NAV-os késelõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-03 18:58:22
Az ügyészség szerint a körülmények emberölési szándékra utalnak.

Elõzetes szóváltást követõen kölcsönösen bántalmazta egymást egy NAV-os férfi és szintén ott dolgozó élettársa, majd elõbbi többször megszúrta a nõt. Az esettel összefüggésben hétfõn kiadott fõügyészi közlemény megerõsítette múlt heti hírünket, egyúttal a részleteket is feltárta.

Eszerint a 39 éves férfi – az egyik megyei vám- és pénzügyõri igazgatóság vezetõ tisztségviselõje – február 25-én délután szülei házában keveredett szóváltásba élettársával, akit életveszélyesen megsebesített. A férfi boltból visszatérõ édesanyja értesítette a mentõket, a sértettet mentõhelikopter szállította kórházba Debrecenbe, ahol sérülései miatt sürgõs mûtétre volt szükség. Jelenleg is intenzív osztályon ápolják.

A közlemény kitér arra is, hogy az igazságügyi orvosszakértõi vélemény szerint nõ két életveszélyesnek minõsíthetõ sérülést is szenvedett. A tettlegesség során a gyanúsított is könnyebben megsérült. A bántalmazás pontos menetének feltárása a nyomozás további feladata lesz. A nõ sérüléseire, a férfi által kifejtett erõhatásokra, az elkövetés eszközére és a tanúvallomásokra figyelemmel megalapozódott az emberölés gyanúja - folytatódik a közlemény.

A Debreceni Nyomozó Ügyészség indítványozta a gyanúsított elõzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírója február 28-án elrendelt egy hónapra a szökés, elrejtõzés veszélye, valamint a bizonyítás meghiúsítása, megnehezítése, illetve veszélyeztetése elkerülése miatt. A bíróság döntése nem jogerõs.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!